Het zijn de intieme momenten waarop jullie je geloften uitwisselen; het is de magie van jullie visie die voor het eerst tot leven komt. Het is het hartverwarmende moment waarop je naar de overkant kijkt en je dierbaren ziet die speciaal voor jou zijn samengekomen; het is het creëren van herinneringen die je voor altijd zult koesteren. Het draait allemaal om het plannen van een evenement dat maar één keer in je leven plaatsvindt en om plezier hebben tijdens het plannen!

 

Vanaf de allereerste e-mail tot de dag zelf en daarna ben ik je vriend, vertrouwelinge en steun en toeverlaat, met deskundige begeleiding en geruststelling bij elke stap. Ik oordeel niet, ik zal niet stressen, ik zal de planning niet laten schieten of een detail vergeten. Ik zal je steunen als je je zorgen maakt over wat het ook is dat je dwars zit en mijn eerlijke beoordeling van elke beslissing zal je helpen om de juiste beslissing te nemen tijdens de planning.

Jullie feest is net zo belangrijk voor mij als voor jullie

Mijn aanpak

 

Als nauwgezette organisator, trouwe vriendin en detailgedreven ontwerper weet ik als geen ander hoe je het schip moet leiden, hoe je je droombruiloft tot leven kunt brengen en hoe je een geweldig feest kunt geven!

 

Het organiseren van een bruiloft kan zowel spannend als vermoeiend zijn, maar in de loop van vele maanden zal ik jullie vertrouwde partner worden in alles wat met trouwen te maken heeft. Ik zal aan jullie zijde staan, jullie ideeën uitwerken, jullie door de overvloed aan inspiratie loodsen, tussen de regels door lezen en rekening houden met jullie persoonlijkheden. Ik breng jullie in contact met de beste leveranciers in de branche en ontwerp een bruiloft die jullie beiden prachtig weerspiegelt, terwijl ik jullie de gemoedsrust geef die jullie krijgen als jullie bij elke stap worden bijgestaan door een ervaren expert.

Ik werk graag samen met bruidsparen die dromen van stijlvolle details en adembenemend mooie esthetiek, die graag mijn persoonlijke aanpak omarmen en bereid zijn om zich onder te dompelen in het ontwerp- en planningsproces. Ik vind het geweldig om de visie van mijn klanten te begrijpen en deze verder uit te breiden dan hun stoutste dromen, maar ik wil ook dat jullie over 20 jaar terugkijken op jullie trouwdag zonder ooit te twijfelen aan jullie ontwerpbeslissingen.

Ik ben helemaal weg van luxe wat tijdloos blijft

Over Yas

 

Als door en door planner in alle aspecten van het leven, is het mijn passie voor design, stijl, logistiek en familiewaarden die me hierheen hebben geleid. Tot op de dag van vandaag is het ontmoeten van nieuwe koppels en de mogelijkheid om mijn creativiteit te verkennen de beste baan ter wereld en een van mijn grootste vreugdes. Daarom luister ik aandachtig naar de wensen van elke klant en neem ik de tijd om jullie te leren kennen, met dien verstande dat jullie dag moet aanvoelen als een authentiek verlengstuk van jullie prachtige liefdesverhaal.

 

Gefundeerd, optimistisch en altijd met een glimlach op mijn gezicht, omarm ik graag de kleine dingen die het leven buitengewoon maken. Mijn liefde voor het ondersteunen van kleine bedrijven, het genieten van heerlijk en seizoensgebonden eten en wijn, en het verkennen van nieuwe plaatsen en culturen zijn verweven in het weefsel van wie ik ben en wat ik meebreng in mijn rol als jullie planner, medewerker en vriend.

 

 

 

 

Ik geniet ontzettend van shoppen in een grote stad, op vakantie gaan (Ibiza, Engeland, Parijs...), een kopje thee drinken op de bank met alle geurkaarsen aan, lekker gaan eten in een restaurant, mijn groene vingers laten werken in de moestuin en natuurlijk nog zoveel meer... Geen enkele dag is hetzelfde, en daarom geniet ik van elk moment in het leven!