"Toen wij plannen hadden om te beginnen met onze trouwdag te plannen dachten we gelijk aan Yasmin. We hebben haar ontmoet bij het uitgaan en ook al kende we haar nog niet ze was al zo enthousiast over dat we verloofd waren!

 

Toen het tijd was om te beginnen met alles te regelen, schakelde we Yasmin in. Er komt immers veel bij kijken, bij een bruiloft regelen. Ze nam veel uit handen en zocht naar verschillende mogelijkheden wat echt bij ons past. We hadden een goeie klik samen en we konden lekker ons zelf zijn.

 

Op de bruiloft zelf zorgde ze ervoor dat alles goed verliep. Als ik al mijn hoofd omdraaide om te kijken waar Yasmin was stond ze daar. Zo’n dag is erg druk en hectisch maar vooral heel mooi en een dag om nooit te vergeten. Aan Yasmin was ook totaal niet te merken dat ze gespannen, gezonde stress of wat dan ook had. Ze straalde zelfvertrouwen uit en was erg professioneel.

 

Wij zijn haar erg dankbaar voor het helpen plannen van onze bruiloft. Een dag die we nooit meer zullen vergeten omdat alles goed geregeld was en Yasmin aan alles dacht waar we zelf niet aan dachten.

 

Yasmin nogmaals erg bedankt voor alles! Je bent een topper!

 

Op zoek naar een fantastische weddingplanner?

Dan ben je bij Yasmin zeker op het juiste adres! ❤️''

 

Brittany & Bruno


"Wat een geweldige dame en een geweldige tijd gehad met Yasmin.

Voor onze grote dag op 3sep21 hebben wij Yasmin aangenomen als ceremoniemeester.
De maanden daarvoor hebben we professioneel contact gehad met Yasmin. Het was professioneel maar met een touche alsof je met een vriendin aan het praten bent. Er was gelijk een goeie klik. 

De dag voor de bruiloft heeft ze ons nog geholpen met laatste puntjes op de i te zetten. 

Op de bruiloft was ze een duizendpoot zonder dat je hem merkt. 
Yasmin zag andere dingen als ons zodat we elkaar aan konden vullen en op ideeën kwamen die we alleen niet zagen. Een frisse blik door onze dag. 
Kleine problemen oplossen zonder dat wij het hebben gemerkt, mensen goed geïnstrueerd waar ze moesten zijn op welk moment en goed voor de kleine dingen gezorgd. 
 
De dag was in onze ogen vlekkeloos verlopen en dat was allemaal dankzij Yasmin. 

Als onze vrienden in Zeeuws-Vlaanderen gaan trouwen, raden we zeker Yasmin aan als ceremoniemeester. 
Een topper van een vrouw, die van aanpakken houdt. 
Dus wil je een mooie en perfecte bruiloft?
Yasmin Alice Wedding & Event!" 

                                                                                                                                      Hannemijne en Rory