EVENTS

PERSONEELSFEEST 

Ze bestaan al heel lang en zijn een van de populairste feesten voor een bedrijf, of het nu is voor een jubileum van het bedrijf of als bedankje voor het personeel. Een succesvol personeelsfeest is het visitekaartje van het bedrijf. 

Wij gaan aan de medewerker(s) denken! 

 • Wij zijn zelf te druk om een personeelsfeest te plannen;
 • Wij willen het niet op eigen locatie, maar waar dan?; 
 • Wat kunnen we doen zodat iedereen het leuk heeft?; 

De meeste bedrijven denken dat een personeelsfeest zo geregeld is, maar niet is minder waar. Jullie willen een feest wat permanente herinneringen bij iedereen heeft. Een feest waar nog lang over nagepraat wordt. 
Een feest kan een groot voordeel zijn voor binnen het bedrijf te zorgen voor een goede samenwerking. 
Ik weet precies wat ik moet doen om de medewerkers hun zintuigen te prikkelen. Door een spraakmakend communicatietraject zodat de voorpret al snel start. 
Een personeelsfeest zegt het al, dit draait om het personeel. Daarom zijn uw medewerkers de hoofdrol in dit feest. 


CONGRES

Meestal wordt een congres georganiseerd voor klanten of relaties om een bepaalde boodschap te communiceren. Het netwerken is ook een zeer grote rol en mag daarom ook niet ontbreken. 

 

Klinkt dit bekend? 

 • Hoe kan ik het beste veel mensen aantrekken? 
 • Hoe zorg ik ervoor dat klanten/relaties niet uren naar een presentatie moeten kijken?
 • Wij willen niet dat iemand zich gaat vervelen;
 • Wij willen dat de boodschap duidelijk is en bij iedereen blijft hangen; 
 • Beleving, inspiratie en interactie zijn belangrijk. 

Tegenwoordig bestaat een congres uit meer dan alleen de boodschap overbrengen. Je wilt interactie en een beleving. Het is de bedoeling dat de boodschap die je wilt brengen duidelijk wordt overgebracht. Dat iedereen aan het einde met een overvol hoofd naar huis gaat hoort daar niet bij. Ik neem de doelstelling van het bedrijf als rode draad en ga vanuit daar verder met wat perfect voor jullie past, zodat de klanten/relaties met het door jullie gewenste resultaat het congres verlaten. 
Iedereen in een stoel laten plaatsnemen en urenlang naar een presentatie laten kijken? Social media en technologie is waar iedereen zich mee bezig houdt. Wij allemaal delen hier onze mening en schuiven dit niet meer snel onder stoelen of banken. Tijdens een congres zal er daarom ook altijd wel iemand het woord willen overnemen en is een eenzijdige overdracht en een beamer geen goed idee. 
Van concept tot uitvoering zal ik u daarom helpen zonder dat er ook maar één klant of relatie naar huis gaat met een zucht.


JUBILEUM

Pop the champagne! 
Of dit nu is voor een medewerker die zoveel jaar in dienst is óf het bedrijf dat zoveel jaar bestaat. Laten we eerlijk zijn, elk mijlpaal is een reden voor een feest! 

Een jubileum mag niet tegenvallen, laat dit daarom organiseren door een professioneel zodat er niks over het hoofd gezien wordt. 

 

Tijd voor een feestje!

 • 10, 25, 50 of 100 jarig bestaan;
 • Medewerker is 12,5, 25 ... jaar in dienst;

 

Dit feest mag niet aan zijn lot worden overgelaten en moet natuurlijk goed gevierd worden. Bij de organisatie draait alles om het bedrijf óf de medewerker (of beide 😊). Hierdoor kunnen vaak kleine details vergeten worden en zeg nu zelf, de kleine details máken het feest. 

Van A tot Z zorg ik ervoor dat ik volledig klaar sta voor de organisatie. Dit van catering tot locatie en alles er om heen. Het enige dat jullie hoeven doen is genieten van deze dag/weekend. 

Je bereikt een jubileum niet zomaar in je eentje. Juist het personeel en de klanten zijn hier zo belangrijk bij geweest. Daarom zorg ik bij het organiseren van het jubileumfeest dat het personeel, familie en klanten centraal staan en helemaal in de watten worden gelegd.


OPENING

Een nieuw bedrijf! Jullie nieuwe bedrijf!
Na maanden lang voorbereidingen, hard werken, vallen en weer opstaan is het toch gelukt, een nieuwe bedrijf. Het is een groot moment waar je lang naartoe hebt geleefd. De opening mag zeker niet ontbreken. Iedereen mag weten hoe trots je bent én mag zijn op jezelf! Het zou verschrikkelijk zijn als de kennismaking met het bedrijf verkeerd wordt overgebracht óf dat er iets mis gaat...
Ik sta je graag bij zodat het bedrijf een goede naam krijgt, en uiteraard ook houdt! 

 

Dé grote opening:

 • De perfecte eerste indruk; 
 • Heb ik teveel ideeën waardoor het rommelig lijkt?; 
 • Wij willen iets anders dan een rood lintje doorknippen; 
 • De aandacht moet liggen bij onze gasten; 

Ik wil jullie graag bijstaan met het organiseren van jullie opening. Het is een ontzettend belangrijke gebeurtenis. Op deze dag zal er zoveel over jullie heen komen dat jullie je nergens druk om willen maken. Gewoon genieten en een praatje maken met alle gasten die naar de opening toe komen. Elke opening is anders en op maat gemaakt wat bij jullie en het bedrijf past! 

Waar ik onder andere rekening mee houdt: 

 • De doelgroep; 
 • Het budget; 
 • Uitstraling; 
 • Passend bij het bedrijf; 
 • Etc...